Verspaning

Dankzij ons veelzijdige en moderne machinepark zijn we in staat om de meeste werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. De machines waarover we beschikken zijn volledig afgestemd op het ontwerp en de productie van een breed scala aan onderdelen van verschillende materialen en formaten.

Sinds enkele jaren richten we ons steeds meer op het ontwerp en de productie van enkelstuks/kleine series met een grote complexiteit qua vorm en/of toleranties. Hiervoor hebben we zeer gericht geïnvesteerd in verschillende machines en software, zoals:

  • 5-assige bewerkingscentra
  • Nulpunt spansysteem
  • Geavanceerde CAD/CAM-software
  • 3D-scannende CNC-meetmachine

De productieafdeling van Slagman Techniek B.V. houdt zich niet alleen bezig met de toelevering van producten op klantorder, maar ondersteunt ook de servicemonteurs van onze buitendienst. Door snelle reparaties uit te voeren en defect geraakte machineonderdelen van onze klanten te reproduceren, bijvoorbeeld. Ook kunnen we met behulp van onze engineeringafdeling ontwikkelingen uitwerken tot prototypes en eindproducten.

Meer weten over verspaning door Slagman Techniek B.V.? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.